Buy Now
Share

 
packshot

Nu verkrijgbaar
op Xbox LIVE,
PSN & PC!

 

 

Een jaar na een wereldwijde ramp die de mensheid grotendeels uitroeide, vecht één man om te overleven in een lege stad, op zoek naar zijn vrouw en dochter. Dit post-apocalyptische verhaal bevat geen bovennatuurlijke dreigingen, maar draait puur en alleen om een gewone man in een gevaarlijke wereld waarin de mensheid zijn duisterste uur beleeft. Kun jij je menselijkheid bewaren en vreemden helpen of ben je bereid anderen op te offeren om te overleven?

 

Haventon, een dode maar gevaarlijke stad

Verken de vernietigde, afbrokkelende stad in sfeervolle levels en bereik klimmend veiliger oorden. De omgevingen vertellen het verhaal van hoe de wereld ooit was en wat er met de stad en de bewoners is gebeurd.

Onvoorspelbare ontmoetingen

De overlevenden gedragen zich allemaal anders en passen zich aan jouw acties aan. Sommigen zijn vriendelijk en hebben hulp nodig, anderen zijn bang. Weer anderen zijn vijandig en werken samen om je te verslaan. Ga jij zo ver om je eigen voorraden op te offeren voor de hulpbehoevenden?

Gevechten op basis van intimidatie

Gevechten kunnen dodelijk zijn en veel munitie is er niet. Leg je vijand in de luren. Lafaards bedenken zich snel als je een ongeladen wapen trekt, maar agressievelingen trappen er misschien niet in.

Uithoudingsvermogen en voorraadmanagement

Elke inspanning moet worden afgewogen. Let goed op je uithoudingsvermogen terwijl je verborgen locaties zoekt. Zoek naar grondstoffen en voorraden, zoals water, voedsel, benzine, geneesmiddelen, klimspullen, wapens, munitie en alles wat verder nog van nut kan zijn tijdens je missie.

JavaScript must be enabled to use this page.

Your web browser is currently configured to prevent JavaScript from running. This page uses JavaScripts to perform many of its functions. You must re-configure your browser to allow JavaScript to run before you can use the page.

Loading...